Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Şırnak'ta halı sahada maç yaparken istinat duvarının çökmesi sonucu ölen 7 kişiden biri olan Mahmut Koçyiğit, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Kayadibi köyü nüfusuna kayıtlı öğretmen Mahmut Koçyiğit'in cenazesi Tarsus Devlet Hastane Morgu’ndan alınarak, ailenin ikamet ettiği Şahin Mahallesi'ne getirildi. Cenazeyi gören Koçyiğit’in yakınları sinir krizi geçirdi, bazıları baygınlık geçirdi. Koçyiğit, kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi. 26 yaşında olan Mahmut Koçyiğit'in ilk görevi yeri olan Silopi'de sınıf öğretmenliği yaptığı öğrenildi.

Babası İbrahim Koçyiğit, taziyeleri kabul ederken, anne Hatice Koçyiğit yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. 4 kardeşin en büyüğü olan öğretmenin cenazesine Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim