MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Ankara'da imam Muhsin Yılmaz’ın beslediği ‘Pamuk’ adlı Ankara tiftik keçisi, camiye gelenleri tanıyıp, onlarla oynuyor. İmam Yılmaz’a 10 günlük yavruyken hediye edilen keçinin en ilginç özelliği ise cips yiyip, kola içmesi.

Şu anda bir yaşında olan Pamuk, geldiği günden bu yana Ankara Yenimahalle Yavuz Selim Camii cemaatinin neşe kaynağı oldu. Çocuklarının hayvan beslemeyi istemesi üzerine cemaatten birisinin Pamuk’u kendisine hediye ettiğini belirten İmam Yılmaz, "Cemaati çok iyi tanıyor. Hele beni çok uzaktan tanıyor. Beni görünce meler. İnsana çok bağlı." dedi.

Pamuk’un hala biberonla su içtiğini ifade eden Yılmaz, "Susadığı zaman cami yanındaki lojman balkonu önüne gelerek melemeye başlar. Aynı zamanda cips yer, kola içer. Keçiler tuz ‘yer ‘ derler ama çok tuz yemez, şeker yer. Cami yanındaki bakkalın cipsini çalar, onu da açamaz. Başka bir kötü alışkanlığı yok." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim