Andımız'dan Anayasa'ya... Andımız'dan Anayasa'ya...
Gümüşhane İli Torul İlçemiz kelebeğin kanadına su damlası vursa basında sosyal medyada haber olur yerel resmi herkes dilek ve temennide bulunur, bu araçtan beş yeğenim Allah'a çok şükür yaralı olarak kurtuldu. Kurtarıp bağışlayan Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Burası Torul adamına göre hareket edilir herkes işine geldiği gibi paylaşım yapar, merak ettiğim için bende yeğenlerimin kazası hakkında bilgi paylaşımı yapıyorum sessizlikte sesi belki duyan olur, ALLAH tan başkasından medet ummayız, hastanelerde bile sahibi arkası olanlar ziyaret edilir resimler paylaşılır, bizim yaralılarımızı kim ziyaret etti kim mesaj attı kim twit attı, birilerini rüzgar sallasa haftalarca haber yapılır.
Torul Demirkapı istikametine giden yeğenlerim ile Demirkapı istikametinden Torula hareket eden araçların kazası sonucu tedavilerine evde devam edilen üç yeğenim ezilme, kesik vs. taburcu edildi, iki yeğenim beyin,  kaburga, akciğer, kalça, bacak, kırık kanama nedeniyle Trabzon'da tedavileri devam etmektedir.Çok şükür yaralı atlatılan bu kazada hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah şifalarını versin.Bizim için hayatta olmaları büyük bir nimet gerisi teferruattır, ALLAH'a sonsuz şükürler olsun. Dua edin yeter, tüm hastalara şifalar diliyorum.

Kamil Çetinkaya Torul

Editör: TE Bilisim