İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Adana’da bulunan İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı ve 39. Hava Üs Kanat (ABW) Komutanlığı tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Bahar Şenliği düzenlendi.

Vali Mustafa Büyük ve eşi Emine Büyük’ün yanı sıra, Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Bekir Ercan Van, ABD 39. Kanat Komutanı Albay Craig Wills, üste görev yapan Türk ve Amerikalı personel, eşleri ve çocukları katıldı. Bahar Şenliği’nde çocuklar, aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Bekir Ercan Van, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bahar Şenliği’nin amacının, tarihi zaferlerin genç kuşaklara aktarılması ve çocukların bu özel günü en güzel ve geçirmelerini ve eğlenmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen şenlik, kortej yürüyüşüyle başladı. Gün boyunca devam eden program, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran Birliği konseri, dans ve animasyon gösterileri, müzik dinletileri ve Türk Chopper Motosiklet ekibinin gösterisi ile sürdü.

Çocuklar ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çektiren Vali Büyük, geleceğin teminatı olan çocukların mutluluklarının her şeyden önemli olduğuna dikkat çekti ve şenliği düzenleyen 10. Tanker Üs Komutanlığı personeli ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim