DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Bursa İnegöl Meslek ve Sanat Edindirme Kursları’na (İNESMEK) ilgi her geçen gün artıyor. Birçok farklı alanda eğitimlerin sürdüğü kurslarda, Bembeyaz İzcilik Gençlik Spor Kulübü öğrencisi 13 çocuk filiografi kursunu tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

    Küçük sanatseverler için İNESMEK Nuri Doğrul Kurs Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İNESMEK kurslarının bu yıl 7 ayrı noktada sürdüğünü ifade ederken, 3 bin civarında kursiyerin bu kurslardan istifade edeceğini vurguladı. Bu kurslardan biri olan filiografi kursunun sertifika töreni için bir araya geldiklerini belirten Başkan Aktaş, çocukların eğitim öğretimlerini sürdürürken bu tür el becerilerini geliştirmelerini arzu ettiklerini kaydetti.

    Aktaş’ın konuşmasının ardından 13 öğrenciye sertifikaları takdim edildi. Öğrenciler de hazırladıkları filiografilerden Başkan Alinur Aktaş ve meclis üyelerine hediye etti.

Editör: TE Bilisim