Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
Irmak TV Genel Müdürü Süleyman Sargın’ın babası Süleyman Sargın Hakk'a yürüdü. İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Halilbeyli köyünde önceki gece 78 yaşında vefat eden Sargın için köy camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Babasının cenaze namazını kıldıran oğul Sargın, gözyaşlarına hakim olamadı. Babasıyla aynı adı taşıyan Süleyman Sargın'ı, cenaze merasiminde Zaman Medya Grubu yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda gazeteci ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Babasının ilim irfan yolunda ömrünü adadığını, dine ve imana yapılan hizmetlerde önde koştuğunu söyleyen oğul Sargın, “Babam yaklaşık 40 senedir iman hizmetinde koşuyordu. Ömrünü hep hayırlı nesillerin yetişmesine adadı. Son dönemde şeker ve Parkinson rahatsızlığı belirmişti. Buna rağmen ölümü ani oldu. Gece teheccüd namazını kıldıktan sonra odasına uyumaya gitmiş. Birden Allah Allah diye bağırmış. Kız kardeşim yanına gittiğinde ruhunu teslim etmiş." dedi.

Cenaze namazı için saf duran cemaate oğul Sargın, imamlık yaptı. Merhuma haklarını helal eden cemaat, daha sonra köy mezarlığında ebediyete uğurladı. Cenaze töreninde Zaman Gazetesi Genel Müdür Yardımcılarından Mehmet Tahsin, Zaman Gazetesi Yorum Sayfası Editörü Ahmet Kurucan, Turkish Review Editörü Kerim Balcı, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve çok sayıda üst düzey yönetici hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim