Akıl almaz ölüm haberi İzmir’den geldi. Çiğli’de bisikleti ile bir süre gezindikten sonra yorulunca mola vermek için duran Hüseyin Ercan Çakmak, aniden fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bir geri dönüşüm fabrikasının ortaklarından olan 63 yaşındaki Hüseyin Ercan Çakmak’ın astım hastası olduğu belirtildi.

İŞ ADAMI HÜSEYİN ERCAN ÇAKMAK HAYATINI KAYBETTİ

Olay, saat 21.30 sıralarında, Çiğli Arıtma Tesisi önündeki bisiklet parkurunda meydana geldi. Ata Sanayi'nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasının ortaklarından Hüseyin Ercan Çakmak, arkadaşı ile akşam bisiklet gezintisine çıktı. Astım hastası olduğu kaydedilen iş adamı Hüseyin Ercan Çakmak'ın yorulduğunu belirtmesi üzerine ikili yol kenarında mola verdi. Fenalaşan Hüseyin Ercan Çakmak'ın aniden yere düşmesi üzerine arkadaşı durumu, sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Hüseyin Ercan Çakmak, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hüseyin Ercan Çakmak, kurtarılamadı.

MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

Arkadaşları ile sık sık bisiklet gezintisine çıktığı kaydedilen Hüseyin Ercan Çakmak'ın ölüm haberi yakınlarını üzdü. İş adamı Hüseyin Çakmak'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis, soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim