İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İşadamı Kerem Araboğa, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Araboğa, bürosunda yaptığı açıklamada, yıllardır ticaretin ve sanayinin içinden biri olarak vazife şuuruyla TSO başkanlığına aday olduğunu bildirdi. Bitlis TSO'nun üyelerinin menfaatlerinin muhafaza edilmesi, işlerinin geliştirilmesi, uluslararası ticari ana arterlerin kovalanması, sektörlerin işlevsel hale getirilmesi gerektiğini belirten Araboğa, iş hacminin ve pazar payının arttırılması için analitik stratejiler üretilmesinin önemini vurguladı. Üyelerin, profesyonel olarak bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi, konjonktüre uygun planlamalarla teşebbüs ruhunun güçlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Araboğa, üretim ve pazarlama noktasında da sağlıklı planlamaya halel getirecek engellerin ortadan kaldırılması, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte durağanlığa son verilmesi ve Bitlis’in büyüyen Türkiye'nin ortak havuzundan hak ettiği payı alması gerektiğini belirtti.

TSO'nun ortaya koyduğu hedefler ve iradeyle umumun duygularına tercüman olması gerektiğini de kaydeden Araboğa, Herkesten destek ve fikir beklediğini ifade etti. Ayrıca bu süreçte ve bu süreçten sonra kendisine destek olanlara da teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim