‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Sakarya’nın Taraklı ilçesinde İller Bankası kontrolünde bir firma tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları esnasında 2 işçinin göçük altında kalmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapılan açıklamada, eski garajlar mevkiinde meydana gelen kaza sonucunda iki işçinin göçük altında kaldığı hatırlatıldı. Enkaz altından çıkarılan işçilere gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra durumu iyi olan işçinin kontrol amaçlı Pamukova Devlet Hastanesi’ne, durumu ağır olan işçinin ise Sakarya eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Açıklamada, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi meydana gelen kaza ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmıştır." denildi.

Sabah saatlerinde yaşanan olayda boruların yer aldığı kanalda çalışan Teyfik Demirgüç (28) ve Mehmet Sezerka (23) isimli işçiler bir anda toprak kayması sebebiyle göçük altında kalmış ve arkadaşları tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Editör: TE Bilisim