Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir çocuk parkının yakılmasıyla ilgili olarak üç şüpheli yakalandı. Parkın yanında ısınmak için ateş yaktıklarını, alevlerin sıçrayıp parkı yaktığını söylediği belirtilen şüpheliler serbest bırakıldı.

Vaka, geçen çarşamba gecesi Mavişehir Mahallesi, 2044/2 Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişilerce ateşe verilen çocuk oyun alanının tamamı yandı. Durum, sabah çevre sakinleri tarafından fark edildi. Polis ekipleri, zanlıları belirleyebilmek için çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu zanlıların B.K. (21), T.T.B. (19), C.T. (21) ve E.G. (21) olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla üçü yakalandı, E.G. halen aranıyor. Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinde, ısınmak için ateş yaktıklarını, parka sıçrayıp yangın çıkınca kaçtıklarını söylediği iddia edildi. Üç zanlı, ifadelerinin ardından cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim