Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

DARBECİLER ÜLKÜCÜLERİN BEDENLERİNE BUGÜN İSE RUHLARINA İŞKENCE YAPILIYOR

Aile içi meseleler aile içi toplantılarda acilen çözülür hiç kimsenin aile bireylerine akla hayale gelmedik iddia iftira isnat ve itibarsızlaştırma kampanyası düzenlemeye ne hakkı nede haddi vardır. Bunun yolu aile meclisi işlevi gören kurultay istişare ve mesveret meclisleridir. Halının altına çöp süpürerek veya sorunları erteleyerek derin dondurucuya istif ederek kendi aklından başka akıl tanımayarak başkalarının irade ve aklını çöpe atmaktır. İkbal zaaflıları ile makam koltuk ve siyasi ömrü ölümsüz kılma arayışı her fani ömür gibi gibi mukadderdir. Yazık oluyor yıllara insanlara gariplere çaresizlere bu uygulamalara çanak tutup yalakalık yağcılık ve taklacılık yapanlar için sonuç Allah’ı bir bildiğimiz gibi biliyoruz ki hüsrandır.

Çocuğumuz yaşındaki delikanlıları tahrik edip bizi tahkir tehdit ve kabadayılık gösterisi zayıf korkak ve zaaf sahibi zavallıların işidir. Bu süreçte yaşadıklarımız gerçekten hayatımızın en talihsiz vefasız cefa günleri olmuştur. Ter akıtıp emek harcayan çile çekenleri yok kabul edip yada dolgu malzemesi yaparak insanları küçük görmek aşağılamak ve süründürmektir. Her farklı düşünene kulp takıp iftira atmak siyasi linç yapmak darbelerin fiziki fiili işkence yapanları karşısında milyonarca idealist insanın ruhu işkence gördürmektir. Bu mudur demokrasi anlayışı bu mudur Türk milliyetçilerinin parti içi demokrasi anlayışı bu mudur sözünün eri olmak bu mudur milliyetçilik ile demokrasinin kardeşliği bunları evde çocuğuna aile bireylerine anlatacak ve kabul görebilecek makul bir insan çıkabilir mi? Allah daha iyi başbakan daha iyi Cumhurbaşkanı daha iyi genel başkan yaratamaz mı?

Şehitleri doğuran anneler başbakan genel başkan doğuramaz mı? Annelerin görevi sadece şehit evlat doğurmakla mı sınırlanmıştır? Başbakan veya genel başkan olmak birilerine haşa Allah tarafından imtiyaz olarak mı verilmiştir. Bu seçenek bir kaç kişinin inhisarında mıdır? Kendi evlat ve yakınlarını siyasi idari ve ticari imtiyaz sahiplerinin parti gözetmeden işlerini kendi içlerinde nasıl gördürdüklerini çok iyi biliyoruz. Kurulan körler sağırlar birbirini ağırlar düzeninin nasıl işlediğini izliyor ve gerçekten utanıyoruz. Bu ülkenin evlatları ülkesi için can verirken iradesinin zincirlere vurulup hukukun labirentlerinde yok sayılması belki kendilerini bugünlük karşılıklı saadet zinciri kursa da bu evrenden kendini ölümsüz zanneden bir çok insanın mezar yerleri bile hatırlanmıyor. Vicdanımız gönlümüz terimizi emeğimizi başkalarına madalya olarak takanlara karşı hep kıyamda olmuştur yarında olacaktır. Bir dost bir post yeter bize atlas libas olanların olsun hakkın haklının çaresizin yanında olmaya devam edeceğiz inşallah! İnanları suçlayarak algı operasyonları ile geçici başarı ve koltuk koruyanlar acı gerçekler ile bir gün mutlaka yüzleşeceklerdir. Güneş zifiri karanlığın ardından mutlaka doğacaktır. Boğazda dün nice saray muktedirlerini hatırladım ve irkildim tarih herkesi yazacak yazmasa ne yazar yazan zaten mahkemeyi Kübra için yazanlar yazıyor ama oraya kalmadan bir çok hesabı yaratan bu dünyada gösteriyor.


Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim