Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde toplum destekli bayan polisler motorlu hizmet vermeye başladı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki Toplum Destekli Büro Amirliği, artık motorlu taşıtları kullanarak daha hızlı ve verimli hizmet veriyor. Toplum destekli bayan polislerin ikisi İskenderun´da motor kullanarak görev yapacak.

İskenderunlu iş adamlarının Emniyet Müdürlüğüne hibe ettiği 12 motosiklet törenle polislerin hizmetine verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen törene Kaymakam Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, emniyet amirleri ile polis memurları katıldı.
12 motosikletin esnaf, odalar ve hayırsever iş adamları tarafından hibe edildiğini açıklayan İlçe Emniyet Müdürü Başer, “Şoförler Otomobilciler Odası üç, Deniz Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Farat, Sabahattin Uygun, Bedrettin Öz, Ticaret Borsası, Cemil Kirmit ve Özkaya Ticaret birer adet motosiklet hibe ettiler. Bu motosikletler, halkımıza daha etkin ve veremli bir şekilde hizmet edebilmemiz için Toplum Destekli Polislerimize, karakollarımıza taksim edildi.” dedi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, görevi toplumun huzuru ve güvenliğini sağlamak olan polisin, görevin ifası için gece gündüz çalıştığını söyledi. Bugün de bu hizmet ekibine 12 adet motosikletle takviye sağlandığını kaydeden Kaymakam Su, “Bu da vatandaşlarımızın bundan sonra ümit ediyorum, çok daha fazla polisi görünür yapacaktır. Çok daha yakın hizmet sağlamış olacağız vatandaşımıza.” diye konuştu.
Törenin ardından Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde motosikletlerini alanlar ilk turlarını attı.

Editör: TE Bilisim