Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İslami İlimler Akademi Yurdu’nun açılışını gerçekleştirdi. Akademi Yurdu’nda 120 öğrencinin eğitim gördüğü, yurdun modern donanımlara sahip olduğu belirtildi.

Mehmet Görmez, İLKSEÇ Vakfı'nın Bayrampaşa'da açmış olduğu İmam-ı Azam İslami İlimler Akademisi'nin açılışına katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan açılış programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Bosna- Hersek Diyanet İşleri Başkanı Hüseyin Kavazoviç katıldı.

Açılış töreninde konuşan Mehmet Görmez, “Ülkemizin dini hayatına, manevi hayatına hizmet eden bu müesseselere öncülük eden hocaların çalıştığım kurumda çalışmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu iftihar şahsıma aittir. Bu müesseselere öncülük edenlere teşekkür ediyorum. Yüce Peygamberimiz, İslam gelmeden önceki dönemi cahiliye olarak tasvip etmiştir. Dindarlıkla cehalet asla bir araya gelemez. Her mümin dinini çok iyi bilecek. Her mümin daima ilmin irfanın peşinde olacak.” dedi.

Kurdele kesiminin ardından katılımcılar yurdu gezdi. Yurdun, modern yüzme havuzu, spor sahası, akıllı tahtaya sahip olduğu ve 120 öğrenciye ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilisim