‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, taksicilerin öfkelerini kontrol etmesi ve müşteri-taksici ilişkisi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

        İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ve Özel Avrupa Şafak Hastanesi tarafından düzenlenen öfke kontrol toplantısı, Bayrampaşa Titanic Otel'de gerçekleştirildi. Psikologlar gözetimindeki eğitim programında başlangıçta 150 taksici eğitim alacak. Pilot olarak hayata geçirilen eğitim programı başarılı sonuç elde edilmesi halinde İstanbul genelinde uygulanacak.

        Programa İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. Yahya Uğur, eğitim programı hakkında açıklamalarda bulundu. Taksicilerin mesleki eğitiminin önemine vurgu yapan Uğur, "Bu eğitimi 150 arkadaşımız alacak. Çalışmadan sonra tüm taksicilerimiz eğitimin faydalarını görecektir. Taksicilerimizin mesleklerini daha kolay hale getirmesi için, İstanbulluların daha güler yüz görmesi için çalışıyoruz." dedi. Öfkenin kontrol altına alınması gerektiğine değinen Uğur, "Beyefendi taksiciler hedefimiz vardı. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu. İstanbul'da korsanın son bulduğunu dile getiren Uğur, "Korsan bittikten sonra bu iş bize düştü. Korsan İstanbul'da tekrar hortlarsa hiç kimse suçlu aramasın, suçlu bu salondaki arkadaşlarımız olacaktır." ifadelerini kullandı. Salondaki taksicilere seslenen Uğur, "Ekonomik sıkıntılarınıza rağmen güler yüzlü olun, aksine sıkıntılarınız iki kat daha büyür." diye sözlerini noktaladı.

        Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner taksicinin toplum için çok önemli olduğu ifade ederek, "Taksici eşimi, çocuğumu emanet ettiğim yörenin ihtimal edilen esnafıdır." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim