Annem rahmetli kutsal yerlere kısmet olup gittiğimizde şeytan taşlamak İçin minik taş torbası vermişti. Torba içine İstanbul’dan bir kaç taş koymuştu.?

İstanbul’un taşı kutsal beldelerde işte Arafat Müzdelife Mina’da bulunduğumuz sırada şeytan taşlamak İçin torbayı açtığımda içinde taşları görünce çok duygulandım.

Taşları o kutsal bölgede uygun yerlere attım. Yani İstanbul’un ruhu Mekke’nin Medine’nin ruhudur. Fiziken de annem sayesinde taşlar kutsal beldelere hicret etmiştir. Bu aslında tesadüf değil tevafuk bir hadisedir. Türk milleti İslam’ı hayatlarına çok samimi yansıtıp model olmuş hayatlarını baskı zulüm yapmadan hep batıya doğru İslam güneşi gibi doğmuştur.

Güneş batıp karanlığa boğulsak da Atatürk’le kurtuluş savaşında yeniden Güneş doğdu.

Evet gerçeklerin güneş gibi doğma mecburiyeti vardır. Atatürk Akıl bilim hukuk demokrasi efsane milli direnç modelini hayata geçirmese nereden İnönü, Ecevit Demirel, Türkeş, Erbakan, Özal Erdoğan, Kılıçdaroğlu veya Bahçeli’yi nereden tanıyacaktık?

Yani hani Yunan, İngiliz, Fransız, İtalyan, Ermeni, Rus kendiliğinden ülkemizden gitse Vahdettin padişah olsaydı bu siyasilerimizden hangisini tanıma şansını bulacaktık?

Bugün en küçük bir eleştiriyi dahi siyasi linç sebebi görüp partileri babalarının çiftliği gibi tepe tepe kullanan yandaşlar nereden ikbal Servet şöhret koltuk bulacaklardı?

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

Evet Gümüşhane’den ceviz ısmarladık içinden taş çıktı belli ki yanlışlıkla koyulmuş hakkımı helal edip çıkan taşı sevdim onu yaseminlere emanet ettim. Çünkü biz memleketin taşını Yasemin kokusundan daha çok sever hisseder yaşarız.

İşte bizimki bir Sevda memleket sevdası hak hakikat Allah peygamber sevdasıdır. Akıl bilim hukuk Demokrasi ilkeleri tek aydınlık çıkış kapımızdır. Bu ilkeler ölçüsünde Türk milletine insanlık geleceğine karanlıklara bir şey söyleme ateş böceği mum ışığı gibi aydınlanma sevdasıdır.

Koltuk taht parti pırtı sizin olsun ama bizi Türk milletinin şahsında insana olan sevdamızdan asla vaz geçiremezsiniz. Robot olarak robotik yapay zeka vb. devrimleri yakalamak mümkün mü?

Adap edep töre içinde eleştiren konuşan farklı düşüneni siyasi manevi linç et prangalar vur kediyi farelere boğdur ve meydan oku bu devran daha ne kadar sürer?

Evet bir at bir meydanda en çok kırk sene oynar. Her ömrün koltuğun mutlaka bir sonu var koltuk ve makamlarını ölümsüz zanneden nicelerinin mezar yerleri bile belli değildir. Selam adam gibi adamlara selam hak hakikat ilke Ülkü sahibi gerçek Sevda erlerine, selam karşılıksız Sevda uğruna ömür tüketenlere!

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim