Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Önceki seçim çalışmalarında bize insanlar aspirin tedavisi yapar hayırlısı olsun diyerek nezaketle gönderirlerdi. Ama bu kez durum çok farklıdır. Ülke yangın yerine döndü. Hanelere geçim sıkıntısı ateşi düştü. Kredi kartı borçları ülkenin borçları gibi sürdürülebilir olmaktan çoktan çıktı. Aile faciaları yaşanıyor yürek burkan boşanmalar ile yetimden öksüzden daha ağır fatura ile yavrular bedel ödüyor. Esnaf kepenk kapatıp iflas bayrağını dikiyor. Resmi faaliyetlerine ara verme rakamları yılda on binleri geçti.Bu iktidar döneminde yarım milyonu çoktan geçti.
Her kesim çaresiz herkes öfkeli fakirlik tavan yaptı. Zorunlu yardım bağımlısı haline getirilen insanlar taht servet ve siyasetin oy kölesi muamelesi görüyor.Milyonlar Tv başlarında bilboardlarda reklam bombaları hedef kitle haline geldi. Çaresilerin ümitleri hayalleri ve dahası gelecekleri makam hırsları adına çalınıyor.Ülke soygunları vurgunları yalanları tartışıyor.Suçlular himaye görürken kamu görevlisi ve ilgili herkes sürülüyor yada görevden türlü gerekçe ve isnatlarla el çektiriliyor.
Paralel edebiyatı ile güneş balçıkla sıvanmaya başka kanlı paralel bölücü yapı ayrı bir bayrağı otoriteyi ve taleplerini dayatıyor. Vatanın bağrına hançer dayatılmış ülke birliği vatanın bütünlüğü tehlike sinyalleri veriyor.Millet bir ve kardeş iken artık 36 parça lafları çıktı. Asgari müştereklerimiz suratle yok ediliyor vatan bayrak millet istiklal marşı ordu her milli değer ve kurum tartışma masasındadır.Dini değerlerimiz ilahi indirilen hükmünden uzak uydurulan içi boşaltılıp itibarsızlaştırma operasyonuna tabi tutuluyor.Ülke her değerini tartışır oldu ama bir kişi kendini olabildiğince dayatıyor ve tartışılmasına baskılarla karşılık veriyor.Ülke fiili tek kişilik iradeye mecbur ve mahkum edilmiş tarafsızlık yeminine rağmen bir parti desteklenerek yasalar ayaklar altına alınıyor.
Bazen millİyetçilik ayaklar altına alınırken direkt ve endirekt her değer ayak altına aday hale gelmiştir.Binlerce yıllık devlet ve millet gelenekleri iktidar uğruna heba ediliyor. Ülke kan kaybediyor yalnızlaşıyor güçten kudretten ve caydırıcılıktan uzaklaşıyor.Bütün bunları çözecek millet iradesi adil eşit dürüst olmayan seçimlerle AKP kendini dayatıyor.Bu gün gerçekten eşine dikta rejimlerinde rastlanır bir muamele ile MHP kazlı çeşme mitingine toplu ulaşım kargaların bile güleceği sudan sebeplerle engellendi.Buna rağmen meydan tarihi bir gün yaşıyor. Sabırlar zorlanıyor ama bu milyonları daha çok biliyor ve iktidar yemini artık sağır sultanların bile duyacağı tek ses tek yürek haline geliyor.Evet MHP 8 haziranda iktidara yürüyor biz inandık İstanbul inandı ülke bir baştan bir başa bu havayı soluyor. Az kaldı sabır sebat ve inatla meşru demokratik milli iktidar mücadelesi hız kesmeyecektir.Kurulan çağın emek köle ve baskı,yandaş düzenine rağmen MHP gümbür gümbür geliyor.
Herkesi bu kutlu yürüyüşe katılmaya katkı yapmaya mücadele ve duaya çağırıyoruz.Tek başına MHP iktidarına bir haftadan az zaman kaldı müjdeler olsun!

İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim