İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (DOSAB) bir kumaş fabrikasının depo bölümünde çıkan yangını söndürmek için itfaiye büyük çaba harcarken, işçiler de alevler arasında kalan kumaşları kurtarmak için seferber oldu. İki saati aşkın süren söndürme çalışmalarında yoğun duman sebebiyle ekiplere ve işçilere bol bol ayran dağıtıldı.

İstanbul merkezli bir firmanın DOSAB’taki fabrikasının depo bölümünde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen sebepten yangın çıktı. Kısa sürede fabrika binasını saran duman sebebiyle çalışanlar zor anlar yaşadı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 10'u aşkın itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yaklaşık 2 saatlik çabanın ardından kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

YANGINDAN MAL KAÇIRDILAR

Ekipler bir yandan yangına müdahale ederken fabrika çalışanları da alevler arasında kalan kumaşları kurtarmak için seferber oldu. Fabrika işçileri depo kısmında alevler arasında kalan kumaşları forkliftlerle dışarıya çıkartmak için büyük gayret gösterdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri fabrika binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı, fabrika önünde tedbir amaçlı bir ambulans bekletildi. Dumana maruz kalan fabrika işçileriyle ekiplere ayran verildi.

Editör: TE Bilisim