Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
İstanbul Ticaret Odası (İTO)'nın, terörle mücadelede şehit düşen erler anısına 13 ilde yaptırdığı 29 okuldan biri olan Terme ilçesindeki Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu, hizmete açılıyor.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, yönetim kurulu üyeleri, Terme ilçesindeki Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu’nun açılışına katılmak için Samsun’a geldi. Uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na inen heyet, ilk olarak Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Kısa süren ziyarette, heyet, Samsun’a ilköğretim okulu yaptırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Anadolu’nun dört bir köşesinde şehitler için okul yaptırma kampanyasına 2008 yılında Samsun’dan başlayan oda, ‘Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası’ kapsamında, Terme ilçesine de 12 derslikli ilköğretim okulu ve Ambartepe beldesinde 6 daireli öğretmen lojman yaptırdı.

Tunceli’de, 1993 yılında düşen helikopterde şehit olan Jandarma Kurmay Binbaşı Kibar Korhan Koç’un adını taşıyacak okul, geçen yıl eğitime açılmıştı. Okulun resmi açılışını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, yönetim kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile çok sayıda bürokrat gerçekleştirecek. Okulun açılışının ardından heyet, Terme Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret edecek.

Editör: TE Bilisim