Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreteri Metin Küçük, İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne atandı.

        İstanbul Üniversitesi’ndeki görevine başlamadan önce son kez SAÜ’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılan Metin Küçük’e, SAÜ’ye yaptığı katkılardan dolayı, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından plaket verildi. Küçük’ün görevde bulunduğu süre içerisinde başarılı işlere imza attığını belirten Elmas, görevde bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

        Metin Küçük, 1968 yılında Tokat Reşadiye’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Reşadiye’de tamamladı. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Adliyesi’ndeki hakimlik stajının ardından 1995 yılına kadar Sivas’ta adli yargı hakimliği yaptı. 1995 yılından itibaren SAÜ’de öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Küçük, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütürken, 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine getirildi.

Editör: TE Bilisim