İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Yurt genelinde etkisini iyice hissettiren soğuk hava, İzmir'i de sardı. Sokakta yaşayan evsizlerin etkilenmemesi için harekete geçen asayiş ekipleri, evsizleri toplayarak polis merkezlerinde misafir etti.

Sıcaklığın eksi derecelere düştüğü hava sebebiyle polis merkezlerine götürülen evsizler ısınma fırsatı yakaladı. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın talimatıyla harekete geçen resmi asayiş ekipleri, sokakta kalan evsizleri polis merkezlerine getirerek ağırladı. Polis, ısınmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlara çay ve çorba ikram etti.

Buca Otokent civarındaki ormanlık alana yakın bir yerde ağacın kenarında yatan Gazi Ö., Buca Polis Merkezi'ne getirildi. Yapılan sorgulamada ailesi tarafından Bornova Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunulduğu belirlendi. Polis merkezinde misafir edilen Gazi Ö., daha sonra ailesine teslim edildi. Emniyet yetkilileri, bu uygulamanın soğuk havalarda devam edeceğini bildirdi.

Editör: TE Bilisim