Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin eğlence merkezi olan Alsancak semtinde huzur uygulaması yaptı. Özellikle Alsancak semti Bornova Sokağı, 1460 ve 1469 sokaklarda yürütülen operasyonda, şüpheli şahıslar durdurularak kimlik kontrolü ve üst aramasından geçirildi. Ayrıca fuhuş amaçlı sokaklarda bulunan travestiler de polis merkezine götürüldü.

Huzur operasyonuna Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil Güven Timleri, Yunus Polisleri ve resmi asayiş ekipleri katıldı. Ekipler, Alsancak'taki eğlence merkezleri ile travestilerin yoğunlukta bulunduğu yerlerde genel uygulama yaptı. Uygulama sırasında, travestiler Alsancak Polis Merkezi'ne götürülürken travestilere kabahatler kanunu 37. maddesine göre para cezası kesildi. Uygulama sırasında aynı zamanda, 17 içimlik esrar, 50 gram esrar, 18 adet hap ele geçirilirken 22 aranan şahıs gözaltına alındı.

Yetkililer huzur ve güvenliği sağlamak için özellikle Cuma ve Cumartesi günleri yoğunluğun olduğu Alsancak ve İzmir'in çeşitli semtlerinde uygulamaların devam edeceğini belirtti.
Editör: TE Bilisim