İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İzmir'in Bornova ilçesinde yolun karşısına geçmek için yol kenarında bekleyen restoran işletmecisi Fahrettin Çıtak (54) ve yeğeni Ersin Albaş'a (29) kamyonet çarptı. Kazada Çıtak olay yerinde hayatını kaybederken, yeğeni Ersin Albaş ise ağır yaralandı.

Trafik kazası, dün saat 15.00 sıralarında, Bornova ilçesi, İzmir-Ankara Karayolu 7.'ci kilometresinde bulunan 471 numara önünde meydana geldi. Restoran işletmecisi olan 3 çocuk babası Fahrettin Çıtak, yolun karşısına park ettiği otomobiline gidebilmek için birlikte çalıştığı yeğeni bir çocuk babası Ersin Albaş ile yol kenarında trafiğin azalmasını beklemeye başladı. Bu sırada Çıtak ile yeğeni Albaş'a, Kemalpaşa'dan Bornova istikametine seyreden Burak C. (33) idaresindeki 35 KHF 21 plakalı kamyonet çarptı. Kazayı gören restoran çalışanları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan iki kişiyi ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan Fahrettin Çıtak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yeğeni Ersin Albaş'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza sonrası kamyonet sürücüsü Burak C.'yi gözaltına alarak Bornava İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Burak C.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim