Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
İzmir'de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle Bornova ilçesi Kemalpaşa caddesi üzerinde bulunan dere yatağı taştı. Dere yatağındaki mazgalların tıkanması sonucu yaşanan taşkında bölgeden geçen yolun yaklaşık 1 kilometrelik kısmı suyla doldu. Bazı araçlar yolda kaldı. Trafik 1.5 saat boyunca tek şeritten verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Pazar gününe kadar İzmir'de etkisini sürdüreceği belirtilen yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor. Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışla birlikte tıkanan mazgallar su taşkınlarına neden oldu. Bornova ilçesi Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan Kavaklı Dere'den gelen suyun körfeze akması için yapılan dere yatağı, mazgalların tıkanması sonucu taştı. Yolun 1 kilometrelik kısmı su altında kaldı.

Sudan geçmeye çalışan bazı araçlar yolda kaldı. Trafik ekipleri Işıkkent istikametinden Bornova yönüne araç trafiğini tek şeride düşürdü. Ekiplerin anonsları üzerine sürücüler geri döndü. Belediye ekipleri 1.5 saatlik uğraşın ardından yoldaki suyu tahliye etti. Yol daha sonra normal trafik akışına açıldı.

Editör: TE Bilisim