MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Bursa'nın İznik ilçesinde, bir ay önce trafik kazasında yaralanan ve tedavi masrafları için 50 bin liraya ihtiyacı olan genç için, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İznik İlçe Başkanı Ayan Özer, esnafı gezerek yardım talebinde bulundu.

19 Mayıs'ta çevre yolu üzerinde motosiklet ile iş makinesinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Burak Can Güçük'ün (18) ayağı kaval kemiğinden kırıldı. O günden beri özel bir hastanede tedavi gören Güçük'ün ayağı kurtarılamayarak diz kapağının altından kesildi. Tedavi masrafları için 50 bin liraya ihtiyacı olan Burak'ın arkadaşları da bu parayı toplamak için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. İznik'te bir bankada açılan hesapta iki günde 18 bin lira para toplandı. Bugün de İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, esnafı gezerek Burak'ın tedavi masrafları için yardım talebinde bulundu. Gün boyu esnafı gezen heyet, yardım yapmak isteyen esnafa banka bilgilerini verdi, ilgili hesaba yatırmalarını istedi. Esnaf ise bu güzel duyarlılıktan dolayı heyeti kutladı.Cihan

Editör: TE Bilisim