Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı'nın 2 sporcusu, Türkiye Güreş Federasyonu’nun Eskişehir’de düzenlemiş olduğu U-23 Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncülük derecelerini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Çorlu Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk, Tekirdağ Güreş İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Fatih Kobal’ın nezaretinde Eskişehir’de düzenlenen U-23 Genç Bayanlar Şampiyonası'nda Mehlika Öztürk ve Aysun Erge rakiplerini eledikleri 4 maçın ardından final müsabakalarına katılarak 3’üncülük derecelerini elde etmeyi başardılar. Çorlu’yu ve Tekirdağ ilini başarıyla temsil eden genç sporcular Güreş Bayan Milli Takımı’nın Ankara Elmadağ’daki kampına katıldılar. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı bünyesinde yetişen başarılı sporcular ülkemizi uluslararası turnuvalarda temsil edecekler.

2014 yılında Mehlika Öztürk, Yıldız Bayanlar Türkiye şampiyonu, 14 ülkenin temsilcilerinin katıldığı uluslararası Zafer Turnuvası’nda 1’incilik, Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa şampiyonasında 5’lik derecelerini elde etti. Aysun Erge ise 2012’de Türkiye şampiyonu ve dünya 5’incisi oldu.

Tekirdağ Güreş İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Fatih Kobal yaptığı açıklamada, "Takımımız bünyesinde yetişen sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, Çorlu Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz. Her geçen yıl çıtayı biraz daha yükselterek daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda bölgedeki iş adamları ve firmaların desteklerini bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim