Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Şanlıurfa Jandarma il komutanlığının istihbari çalışması sonucu silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonda bir çok silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı yaptığı istihbari çalışma sonucu silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Eyyübiye ilçesine bağlı Ortahamedan mahallesinde A.D. ve E.D. isimli şahısları evine operasyon düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 4 Kaleşnikof piyade tüfeği, bir 9 mm Thompson marka makinalı tabanca, bir Browning tabanca, 3 Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü bir 9 mm Thompson marka makinalı tabanca şarjörü, 547 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 37 adet 9 mm Thompson marka makinalı tabanca fişeği ele geçirildi. Olaylarla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

2 AYDA CEPHANE KADAR SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Bu arada jandarmadan yapılan açıklamada 2 ayda çok sayıda silahın yanı sıra çok sayıda kaçak malzeme ve hayvan ele geçirildiği bildirildi. Jandarmadan yapılan açıklamaya göre 45 uzun namlulu silah, 35 tabanca, 12 kısa namlulu silah şarjörü, 8 bin 856 muhtelif çapta silahlara ait fişeğin yanı sıra 42 bin 166 gram toz esrar
56 bin 802 gram kubar esrar, 3 bin 14 Litre motorin, 43 bin 529 litre ham petrol, 150 bin paket sigara, 172 cep telefonu, 560 büyükbaş hayvan, 2 bin 171 küçükbaş hayvan, 6 bin 146 kilogram çay ele geçirildiği kaydedildi.

Editör: TE Bilisim