Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
 Japon antropolog Kalyo Yasuo, Türklerin bir türlü dile getiremediği ve kabullenmek istemediği bir gerçeği yaptığı araştırmada tek tek sıraladı. Yasuo, araştırma raporunu aylar önce paylaşmasına rağmen gerekli etkiyi uyandıramadı.

Milli ve manevi değerlendiren uzaklaşan Türkiye hakkında, yozlaşmayla ilgili herhangi bir çalışma yürütülmemesi ve konuyla ilgili yapılan eleştirileri yetkililerin ciddiye almaması sonucunda toplum kimlik kaybına uğramaya devam ediyor.

YETKİLİLER VE TOPLUM İŞGALE SESSİZ
Her türlü ahlaksızlığın işlendiği dizilerin Türk aile yapsını dinamitlediği gerçeği artık iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. Batı kültürü altında ezilen Türk kültürü, savaşmadan yok edilmeye hızlı bir şekilde devam ediliyor. Bu yok edilişe ne yetkililer ne de toplum olarak tepki gösteremiyoruz. Çünkü o dizileri ağzımız açık bir şekilde izlemeye devam ediyoruz. 

JAPON BİLİM İNSANI: BATI TÜRKİYE'Yİ SAVAŞMADAN YOK EDİYOR
Türkiye'de bulunduğu sürede araştırmalarda bulunan Japon antropolog Kalyo Yasuo vardığı sonuçları Türk kamuoyuyla paylaştı. Şok etkisi uyandıran raporda Yasuo, ''3 yıldır Türk kültürünü inceliyorum. Bir şey çok korkunç, diğeri çok garip. Korkunç olan Batı bir ülkeyi savaşmadan yok ediyor. Ülkede 3-5 dizi hariç hepsi Türk din ve geleneğine ters. Garip olan ise, herkes bunu biliyor ama yine de izliyor. Anne-baba ise çocuğu ile izliyor. Hayret...” ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından hâlâ gerçekleri kabul edilememsi uyku halinin devam ettiğini göstermeye yetti.
Japon bilim adamlarının ve ülkemizde bir çok aklı selim sağduyu sahibi bilim adamlarının uyarısının ciddiye alınmamasının bedeli inşallah çok ağır olmaz bu çıkmaz sokaktan çıkılır!

Editör: TE Bilisim