Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Güven timleri Bağcılar da bir apartmanın bodrum katındaki kaçak içki imalathanesine baskın düzenledi. İmalathaneyi basan polis ekipleri, imalathanede 4 çocuğun çalıştırıldığını ortaya çıkardı.

Olay Bağcılar Fatih Mahallesi Huzur sokakta bir binanın bodrum katında meydana geldi. Bir ihbar üzerine harekete geçen güven timleri kaçak imalathaneye operasyon düzenledi. Güven timleri, imalathanede 4 çocuğun kaçak içki imalatı için çalıştırıldığını saptadı. Polis ekipleri imalathanede çalıştırılan Vedat G. (11), Cemil Y. (17), Enes B. (16), Ramazan K. (17) adında 4 çocuğu göz altına aldı. Polis kayıtlarına göre Ramazan K.'nın daha önce de aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Çocukların polise verdiği ifadeye göre, imalathaneciyi tanımadıkları, imalathane sahibinin kendilerini internet kafede toplayıp, günlük 20 lira karşılığında çalıştırdığı şeklinde oldu.

Güven timlerin düzenlediği operasyonda; 1 alkol kapağı basma makinesi, çok sayıda alkol bandrolü, çeşitli alkol markalardan oluşan bin 900 içki şişesi ele geçirildi. Güven timlerinin baskında ele geçirdiği malzemeler Bağcılar Yüzüncü Yıl Polis Merkez Amirliği'ne teslim edildi.

Çocuklar Bağcılar Çocuk Büro Amirliğinde alınan ifadelerin ardından, yaşları küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı. Polis ekipleri imalathane sahibini yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim