İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Polisin göstericilere sıktığı biber gazı görüntüleri hafızalarda yer ede dursun, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde biber gazından esinlenen bir işletmeci, çalışanlarıyla birlikte 10 Nisan Polis Bayramı dolayısıyla polislere topluca parfüm sıkarak bayramlarını kutladı.

Kadirli'de bir market çalışanları 10 Nisan Polis Bayramı'nı farklı şekilde kutladı. Yaklaşık 30 kadar market çalışanı üzerinde “Polis Haftası'nı kutluyoruz” ve “Seni sevmeyen ölsün” yazılı pankartlarla Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek polislere sürpriz yaptı. Market sahibi Kasım Yasdıoğlu, polislere hediyeler vererek polis bayramını kutladı. Bu arada bazı market çalışanları emniyet müdürlüğü önündeki görevli polis memurlarının üzerine yanlarında getirdikleri parfümleri sıkarak ilginç bir kutlama gerçekleştirdi. Kutlama nedeniyle çok şaşıran İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan “ Bu 25 yıllık meslek hayatımda gördüğüm en güzel kutlama sürprizi oldu. Bizim zaten biber gazımız yok.” dedi.

Polis gününü farklı şekilde kutlamak için böyle sürprizler yaptıklarını söyleyen işyeri sahibi Kasım Yasdıoğlu ise “ Yurdun dört bir yanında fedakarca görev yapan polisimiz her şeyin en iyisine layık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Tüm polis şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim