Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Kağıthane Cendere Caddesi'nde asayiş uygulaması yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Şişli Ekipler Amirliği polisleri, şüphelenerek durduklarını bir kamyonda yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Kamyondaki İbrahim T., Nizamettin Ö., Burhan Akbaş., ve Veysi Y. polis tarafından gözaltına alınarak Çağlayan polis merkezine götürüldü. Ekipler, kamyonda yaptıkları detaylı aramada karton kutulara yerleştirilmiş yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara buldu. Kamyon, polis nezaretinde Çağlayan polis merkezine getirildi. Koliler halinde bulunan sigara paketleri polis merkezi bahçesine indirildi. Kaçak sigaraların Batman’dan getirildiği ve yurtdışına götürülmek istendiği öğrenildi. Kaçakçıların herhangi bir polis baskınına karşın, sigaraları ev eşyaları ve plastik malzemelerle kamufle etmeye çalıştıkları görüldü. Kamyondan çok sayıda plastik malzeme, çamaşır makinesi, buzdolabı ve fincan takımı çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim