AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir piknik alanında tabancayla öldürülmüş halde bulunan erkek cesedinin, Kahramanmaraş'ta 17 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek’e ait olduğu öğrenildi.

İslahiye ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli yolu üzerindeki bir piknik alanında, vatandaşlar tarafından sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Tabancayla vurularak öldürülen erkek cesedini gören vatandaşlar, jandarma ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesi sonucu, cesedin, Kahramanmaraş'ta 17 gün önce kaybolan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek'e ait olduğu bildirildi. Aslen Nurdağı ilçesi Sayburun Mahallesi’nden olan Ökkeş Şimşek’in, Kahramanmaraş’ta ikamet ettiği öğrenildi.

Şimşek'in ölüm haberini alarak olay yerine gelen eşi Yurdagül ile anne ve babası sinir krizi geçirdi. İncelemenin ardından Şimşek'in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma, kaybolduktan sonra cesedi bulunan Ökkeş Şimşek'in, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek için araştırma yaptı. Olayla ilğili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim