MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Antalya polisi tarafından düzenlenen operasyonda, çaldıkları kamyonların şasi numaraları değiştirip satan ya da parçalayan suç örgütü çökertildi.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir grubun kamyon hırsızlığı yaptığı ihbarını aldı. Dört ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, operasyon için düğmeye basan ekipler Antalya, İzmir, Kütahya ve Mersin'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonda, çalıntı araçların plakaları ele geçirilirken örgüt lideri olduğu iddia edilen V.T., ile birlikte R.C., Ü.Y., Ü.Y., F.A., S.H., O.K., H.B. ve E.B. gözaltına alındı. Zanlıların, sürekli aynı marka araçları çaldığını belirleyen ekipler bu araçları takibe aldı. Bu süreçte örgüt tarafından çalışan bir araç Döşemealtı ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, zanlıların çaldıkları araçların yol kontrollerinde yakalanmamak için aynı marka ve renkteki araçların plaklarını taktıkları belirlendi. Örgütün araçları İzmir ve Kütahya’da depolarda sakladıkları, burada şasi numaralarını değiştirerek sattıkları belirlendi. Bazı araçların da parçalanarak satıldığı tespit edildi. Zanlıların şuana kadar 9 kamyon çaldıkları tespit edildi. Zanlıların emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim