İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Ümraniye'de, kamyon ile çarpışan kamyonetin sürücüsü, araçta sıkıştı. İtfaiyenin kurtardığı yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

İlhan Özdemir'in kullandığı 34 UNC 65 plakalı kamyonet, ıslak zemin nedeniyle duramayarak kontrolünü kaybetti. Kamyonet, seyir halindeki Mecit Pala'nın kullandığı 34 EBS 66 plakalı kamyona çarptı. Sürücü Özdemir, hurdaya dönen şoför mahallinde sıkıştı. Özdemir'in yardımına koşan çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 10 dakika süren çalışmalardan sonra yaralı sürücüyü kurtardı. Şoför mahaline yatırılan İlhan Özdemir, sağlık ekiplerine teslim edildi. Önce boyunluk takılan Özdemir, daha sonra tahta sedye üzerine konularak ambulansa taşındı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada, yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Mecit Pala, "Ben normal bir şekilde yolumdan gidiyordum. Biraz süratliydi. Aniden gelerek bana çarptı. Neye uğradığımı bilemedim. Neyse ki durumu iyi." dedi.

Editör: TE Bilisim