Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir
Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaatında çalışan bir kamyonun arkasındaki tünel yapımında kullanılan demirlerin biçtiği otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Bursa Çevre Otoyolu’nun İsmetiye Mahallesi Demirtaş Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. 51 yaşındaki Suat Tunç'un kullandığı 10 VA 474 plakalı otomobil, YHT inşaatına demir levha taşıyan kamyonun arkasından sarkan demir levhalara çarptı. Refüje çarparak durabilen 10 VA 474 plakalı otomobil sürücüsü Suat Tunç ağır yaralandı. Tunç, 112 Acil servis ambulansı ile kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tunç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü Demirtaş Polis Merkezi Amirliği’ne bilgi sahibi olarak ifade veren 16 L 3216 plakalı aracın sahibi Ahmet K., “Yol üzerinde, araç camları ve parçaları gördüm. Aynı istikamette seyir halindeki önünde ve arkasında koruma aracı olmayan üzerinde tünelde kullanılan demirlerin olduğu 16 BVL 56 ve 16 BVA 56 plakalı kamyonların arkasından seyreden Suat Tunç’un kullandığı 10 VA 474 plakalı otomobilin, şuursuz ve tavanı olmadığı halde ilerlediğini gördüm. Otomobil, yaklaşık 600 metre kadar ilerledikten sonra sol şeride geçip refüje çarptı. Araç durduğunda baktığımızda Suat Tunç yaralı haldeydi. Durumu hemen polis ve 112 Acil servise bildirdik.” dedi.

Kazayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet savcılığı kazayla ilgili Naim U.’un şüpheli olarak ifadesine başvurdu.

Editör: TE Bilisim