DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Malatya’da hurda toplayan kamyonet sürücüsü seyir halinde iken kamyonetin kasasında yangın çıkması üzerine aracını doğrudan yakın mesafedeki İtfaiye Şubesi’nin önüne sürdü. İlginç olayı değerlendiren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Müdahale Şubesi Müdürü Ahmet Kılıç, “Böyle bir yangın olayı ile ilk defa karşılaştık.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Müdahale Şubesi Müdürü Ahmet Kılıç, yaptığı açıklamada ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını söyledi. Kılıç, şunları kaydetti: “Bu tarz olaylar her zaman basına yansımadığı için ilginç geliyor. Özellikle merkez binamıza aracının motoruna kedi, köpek, yılan sıkışan vatandaşlarımız buraya geliyor. Yangın olayı ile ilk defa karşılaştık. Yangın olayı bizim açımızda arkadaşlarımızın eğitimi için iyi bir şey oldu. Arkadaşlarımızın her zaman 7/24 saat göreve hazır olduğunu görüntülerde de izlemişsinizdir. Vatandaşımız dara sıkıştığı yerde Malatya’nın dört tarafında konuşlanmış itfaiye teşkilatlarımızda personelimiz 7/24 saat bekliyor.”

'110’U ARAMAK YERİNE KENDİSİ GELMİŞ'

Kamyonet sürücünün 110 ihbar hattını değerlendirmek yerine kendisinin itfaiyeye gelmeyi tercih ettiğini belirten Kılıç, “Kendisi itfaiyeye gelmiş. Arkadaşlarımızda gerekli şekilde müdahalesini yaparak yangını en kısa sürede söndürmüş ve vatandaşa yardımcı olmuşlar. Ben ekibimi tebrik ediyorum.” diye konuştu. Cihan

Editör: TE Bilisim