Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
 Gökhan KARABULUT / KOCAELİ (AHT)

Kocaeli'nin Derince ilçesi Harikalar sahilinde bilekleri atkıyla bağlanmış bir kadın ile erkek denize atlayarak intihar etti. İkisi de başkalarıyla evli olan iki gencin yasak aşk nedeniyle bunalıma girip birlikte intihar etmiş olabilecekleri öne sürüldü.

Derince ilçesi Harikalar sahiline gelen Şaban Uçar(29) ve Nurcan Özçelik (26), çevredekilerin şaşkın bakışları arasında denize atladılar. Durumu gören çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Nurcan Özçelik ile İzmit nüfusuna kayıtlı Şaban Uçar'ın cesetlerini bileklerinden birbirleriyle atkıyla bağlı sahile vurmuş halde buldu. Derin olmayan bölgeden denize atladıkları belirtilen iki kişinin donarak öldüğü öne sürüldü.

İkisinin de başkalarıyla evli olduğu öğrenilen Uçar ve Özçelik'in yasak aşk nedeniyle bunalıma girip birlikte intihar etmiş olabilecekleri iddia edildi. Şaban Uçar'ın 1 çocuk babası olduğu ve geçimini matbaacılık yaparak sağladığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri cebetleri otopsi yapılması için morga kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: TE Bilisim