Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Kanal D Haber Koordinatörü Süleyman Sarılar, Gazeteci Mehmet Ali Birand’ın beyin ölümünün gerçekleşmediğini ancak sağlık durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Mehmet Ali Birand’a ziyaretçi akını devam ediyor. Birand’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Kanal D Haber Koordinatörü Süleyman Sarılar, Birand’ın hastaneye her zaman olabilen stent değişimi için geldiğini aktardı. Safra kesesindeki akışı sağlamak için ilk ameliyat olduğu dönemde stent takıldığını belirten Sarılar, “Bir gün önce stent takılan Birand ertesi gün bülten sunuyordu. Çok kolay bir ameliyattı. Stent takılırken kalbinde bir komplitasyon meydana geldi. Birand, şu anda yoğun bakımda. Usta gazetecinin beyin ölümü söz konusu değil. Tedavisi devam ediyor. Ama durumu kritik. Kendisi makinelere bağlı olarak tutuluyor. Birand’ın ailesi herkesin duasına ihtiyacı olduğunu söyledi." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ise, Birand’ın sağlık durumu hakkında aldıkları haberlerin sevindirici olduğunu ve herkesin duasına ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilisim