‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde yürürken hasta çocuğu için bir yere para götürmeye giden Erkan Yüksel’in cebindeki bin 200 doları çalan yabancı uyruklu şahıs ile Yüksel arasında nefes nefese kovalamaca yaşandı. Zanlıyı yakaladıktan sonra parasını geri alan Yüksel, şahsa meydan dayağı attı.

Hastanede tedavi gören çocuğu için para götürmeye giden Erkan Yüksel, Taksim’de yürürken bir kapkaççının hedefi oldu. Yolda ilerlerken, bir şahıs Yüksel’in cebindeki bin 200 Amerikan dolarını alıp yaya olarak kaçmaya başladı. Bir anda ne olup bittiğini anlamaya çalışan Yüksel ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Şahsı yakalayan Yüksel, parasını hem geri aldı hem de zanlıya meydan dayağı attı. Zanlının yüzü ve gömleği kan içerisinde kalırken, polis ekipleri hızla olay yerine geldi.

Nefes nefese olanları anlatan Erkan Yüksel, yolda yürürken bir şahsın kendi cebindeki parayı alıp kaçtığını ve peşine koştuğunu ifade etti.

Şüphe çekmemek için gömlek ve kravat giyen Sudan uyruklu Mousa Diatala’yı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçiren polis, şahsı gözaltına aldı. Erkan Yüksel de polis merkezinde ifade verdi.

Polislerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Editör: TE Bilisim