En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
İstanbulda ve yurdun dört bir yanında aniden bastıran karın etkisi ile vatandaşlarımız zincir ve kar lastiği almak için lastikcilere akın etti. Ticari araçlara kar lastiği zorunluluğu nedeni ile kar lastiği stoklarını tüketen lastikciler siparişlere yetişemiyor. Kar lastiksiz araçlar trafikte tehlike saçmaya devam ediyor. Yaz lastiği ile en ufak bir eğimde çekiş sorunu yaşayan araçlar arkasındaki trafiği yavaşlattığı için İstanbul trafiği içinden çıkılamaz hale geldi. Haberalp.com'a e-posta gönderen bir vatandaşımız Kartaldan Ümraniyeye 2 saat 15 dakikada geldiğini ve bunun sebebininde yokuşta kalan bir aracın yolu kapatması olduğunu söyledı. Vatandaşlarımıza haberalp.com olarak toplu taşımayı kullanmalarını tavsiye ediyoruz. 

Göktürk bölgesinden sitemizi arayan Altan Ezber isimli vatandaşımız onlarca lastikci gezmesine rağmen kar lastiği bulamadığını, hiç kullanmak istemediği halde zincir kullanmak zorunda kaldığını bildirdi.

Konuyla ilgili uzmanlardan aldığımız bilgiye göre bir ay içinde stok sorunu çözülemiyeceği vatandaşımızın bir süre daha bu şekilde aracını kullanmak zorunda kalacağı belirtilmekte. 
En çok satılan kar lastiği ölçüleri olan 185 65 15 ve 195 65 15 kar lastiği bir süre daha kara borsa!

C.Taşcı
Editör: TE Bilisim