AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Bursa’da sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı etkisini artırdı. Şehrin birçok bölgesinde araçlar yollarda kaldı. Trafiği kilitleyen araçları kurtarmak ise polise düştü. Yolda kalan araçları itekleyen polise vatandaşlar da yardım etti.

    Aralıksız devam eden kar yağışı Bursa’yı kısa sürede beyaza bürüdü. Şehir merkezinde yaklaşık 20 santim kar oluştu. Yollarda oluşan kar birikintilerine belediye ekipleri anında müdahale etti trafik yine de akışında sorunlar yaşandı. Zaman zaman meydana gelen küçük kazalar ise yollarda uzun konvoylar oluşmasına neden oldu.

    Zincirsiz trafiğe çıkan araçlar yollarda kaldı. Özellikle şehrin yüksek kesimlerinde trafik kilitlendi. Sürücülerin imdadına polis ve vatandaşlar yetişti. Yolu açmak için mücadele veren polisin, yolda kalan araçları itmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. Yoldan geçen vatandaşlar da polislere yardım ederek araçları kurtardı.

    Belediye ekipleri, ana arterlerin kapanmaması için tuzlama ve kar küreme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Şehrin ara sokaklarında ise yollarda oluşan kar birikintisi nedeniyle trafik akışında zorluklar yaşanıyor.

    Kar üzerinde araç sürmekte zorlanan sürücülerde yaşadıkları zorlukları dile getirdi. Karın tadını çıkartan yayalar ise tüm zorluğuna rağmen kar yağışından duydukları memnuniyeti ifade etti.

    Meteoroloji yetkililerinin verdiği bilgiye göre, kar yağışı çarşamba gününe kadar aralıksız devam edecek.

Editör: TE Bilisim