Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Birileri ,yani  siyasi  ümmet  fikrini  savunanlar ,Arap Dünyası'nın  her fırsatta , özellikle   Yavuz Sultan Selimle  birlikte Halifelik Türklere geçtiğinden beri , Türk Düşmanları ile birlikte olması Yunana,Ruma, ABD,AB fırsat bulduklarında Rusa vb  ülkelere açık açık Türke inat  destek vermelerini  ısrarla biz  Türk Milliyetçileri  olarak hep gözler önüne sermişizdir. 

Ama  adamlar her defasında  görmemek için  pahaneler uydurdular. Mesela  Arafat zamanında İsrail ile Filistin Örgütü  arasında yapılan ateşkeş antlaşmasından sonra  bu  Filistinli  Kardeşler  alınan kararla  silahlarını Kıbrıs Rum kesimine   vermişlerdir. Oysa onlara yardım için çırpınan , onlar için yürüyüşler yapan  Türklerdi. (Hatta bu hususta yapılan bir yürüyüşte  polisten jop  yediğimi hiç unutmam, çünkü  çok canım yanmıştı...) Bunun gibi  Arapların  Türklere yaptığı o kadar ihanetler  var ki saymakla bitmez. İngiliz ,Fransız vb  ajanlarının  aklı ve  ağzı ile  Arapların kestiği ,öldürdüğü  Türklerin sayısı o kadar çoktur  ki  tahmin ettiğimizden çok fazladır. 

Bu meyanda  Siyasi Ümmetçiliği savunan herkes artık şunu görmeli; kardeşim biz Türkler olarak  Peygamberimizin  Sünnet-i Seniyesine uyarak  ve  O'nu sevdiğimizden  ve Müslüman Müslümanın kardeşidir , Kur'an-ı  Kerim'in emrinden  dolayı  Arapları sevmişiz,onlar için Anadolu çocukları  Arap çöllerinde  hep  ölmüşler ve hala Suriyeliler için ölüyoruz ,herkes bunu görüyor. AMA  ONLAR  BİZİ SEVMİYOR  ,öyle halktan bir kaç  sülalenin 
Türkleri severiz demesi ile olmuyor işte. 

Bakın  Ülkemizi İslamcı  Başkanımız  yönetiyor   desek bile  Araplar açık açık Küffardan yanalar , Yunanda n ,ABD ve AB ülkelerinden yanalar her olayda  çekinmeden de  açıklama yapıyorlar, Emperyalist Devletlere  bizlerinde verdiği HAC paraları ile yardım da yapıyorlar. Daha geçenlerde  Yunanla donanması ile birlikte  Ege Denizinde  Arap  savaş gemileri  bize göz kırparcasına bak biz Yunanın yanındayız  gösterileri yapmışlardı. Bunları görmelisiniz artık!

Artık Siyasi Ümmetçiliği savunan  kardeşlerimiz şu gerçeği görmeli, canlı tarih gözlerimizin önündedir.  Yapılan   Siyasi  Ümmetçilik fikrinin tutmadığını, tutmayacağını , ne kadar edebi süslemeler yapsanız da  asla tutmayacağını anlamalısınız . Sürecin Türk Birliğine, yani TURANA doğru yol  aldığını  (İsteseniz de istemeseniz de, pahaneler uydursanızda )Ermeni ,Azerbaycan Savaşında  bile  artık dost düşman herkes  bu  gerçeği bir daha gördü ve görüyor!

Siyasi Ümmetçi diyoruz, Ümmet demiyoruz, ikisi farklı şeylerdir , siyasi ümmetçiliği savunan herkes, birazcık konuya  yoğunlaşsalar  durumu  üzülerek  anlayacaklardır! Biz  gerçekleri anlatalım da ,alan alır ,almayan almaz. Alan  herkesten Allah razı olsun,  vesselam!

Saygılarımla...

CNAS

Editör: TE Bilisim