Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı’nın da avukatlığını yapan Erol Aras’ın hukuk bürosundaki hırsızlık olayıyla ilgili gözaltın alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı'nın da avukatı olan Erol Aras'ın Cinnah Caddesi üzerinde bulunan Aras Hukuk Bürosu'nda geçtiğimiz günlerde bir hırsızlık olayı gerçekleşmişti. Büroya giren zanlılar, harddisk ve taşınabilir bellek çalmıştı. Hırsızlık olayının ardından çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hukuk bürosunun çevresindeki kameraları incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda bir plaka tespit edildi. Plakadan yola çıkan hırsızlık büro dedektifleri, Osman T. (30) isimli zanlıya ulaştı. Zanlı, Sincan Pınarbaşı Mahallesi’nde gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlının çaldığı eşyaları, Maltepe Pazarı’nda sattığı öğrenildi. Ayrıca, zanlı Osman T.’nin 14 ayrı sabıkasının bulunduğu tespit edildi.

Şahsın ifadesi doğrultusunda polis, Eyüp B., Selami D D. ve Zafer U. isimli zanlıları da gözaltına aldı. Selami D.'nin işyerinde yapılan aramada avukat Erol Aras'ın bürosundan çalınan bazı malzemeler ele geçirildi. Diğer zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda da 4'ü Erol Aras'ın bürosundan çalınan harddisk olmak üzere 8 harddisk, 13 taşınabilir bellek, 2 ekran kartı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, akşam saatlerinde mahkemeye sevk edildi.



Editör: TE Bilisim