Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Ankara’da eşinden ayrılan bir kişi, karakolun arka sokağında buluştuğu karısını ekmek bıçağını defalarca saplayarak öldürdü.

Olay, sabah Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi Rüstem Keleş Sokak'taki küçük bir park yerinde gerçekleşti. Kocasından şiddet gördüğünü belirten Meral Duran(27) bir süre önce Kırıkkale’den Mamak ilçesindeki baba ocağına kaçarak, sığındı. Kocası Osman Duran da (34) eşiyle görüşmek üzere bu sabah saatlerinde Ankara’ya geldi. Eşinin sığındığı eve gelen Osman Duran ailesinden izin aldıktan sonra evin yakınındaki ve karakolun arka sokağında bulunan küçük bir parkta eşi ile görüşmeye başladı. Bir süre konuşmanın ardından ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kocası, yanında getirdiği ekmek bıçağını çıkartarak karısına defalarca sapladı. Ardından elindeki bıçağı toprağa saplayan saldırgan yere oturup beklemeye başladı.

Kanlar içinde yere yığılan kadına bir süre kimse yardımcı olamadı. Karakolun arka sokağında gerçekleşen olayın vatandaşlar tarafından ihbarı üzerine polisler bölgeye geldi. Eşini bıçaklayan şahsı gözaltına alıp, karakola götürdü.

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede talihsiz kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.

Damadının bıçaklı saldırısı ile hayatını kaybeden kızını yerde kanlar içinde gören anne Nezaket Ercan sinir krizleri geçirdi. Anne sağlık ekiplerince ambulansa alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı.

Görgü tanıkları ikilinin pakta buluşmasına şahit olduklarını belirterek, olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Vatandaşlar bıçaklı saldırı anında kimsenin yardıma gelmediğinden söz etti.

Editör: TE Bilisim