Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası! Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası!
100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan 4 isimden biri olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için imzalar verilmeye devam ediyor.

Peki, Saadet Partisi'nin adayı kaç imza topladı? Temel Karamollaoğlu için toplanan imzalar yeterlilik sayısına ulaştı mı? İşte tüm detaylar:


Saadet Partisi teşkilatı tüm yurtta vatandaşları ilçe seçim kurullarına otobüslerle ulaştırdı. Ankara’da da vatandaşlar ilçe seçim kurulları önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.


DAVUL ZURNALI İMZA İŞLEMİ

Türkiye’nin doğusundan batısına herkes, imza işlemi için ilçe seçim kurullarına koşarken, Karadeniz’in önemli kentlerinden Giresun’da vatandaşlar Karamollaoğlu’na imza vermek için davul zurna ile ilçe seçim kurullarına akın etti. Yoğun ilginin olduğu ilçe seçim kurullarında binlerce vatandaş Karamollaoğlu’na imza atarak destek verdi.

KAÇ BİN İMZA TOPLANDI?


2 günde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için toplanan imza sayısı 86 bin 540'a ulaştı. İmza verme işlemi için son gün ise 9 Mayıs Çarşamba. Son gün mesai bitimi olan 17:00'a kadar vatandaşlar destekledikleri adaylar için imza vermeye devam edebilecek.


(Kaynak: Yeniçağ)




Editör: TE Bilisim