Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı ise yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Kocaeli’nden Yalova istikametine giden Emre Batır (28) idaresindeki 41 K 4203 plakalı otomobil, Karamürsel girişinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak birkaç takla attı. Kazada araç sürücüsü Emre Batır ile yanındaki Murat Öge, araç içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralılar sıkıştığı yerden çıkartıldı. Murat Öge ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emre Batır’ın ise öldüğü belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Emre Batır’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazada yaralanan Murat Öge’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kullanılmaz hale gelen araç ise çekiciyle otoparka götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim