Karapıçak, İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu'nu Ziyaret Etti.

“Samsunlu Hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!

“Samsunluluk ve 100. Yıl ruhu İstanbul seçimlerine damgasını vuracak.”

24 Haziran sabahı İstanbul’da mutlak bir başarıya uyanacağız”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Genel Merkez ziyaretine, SAMKON-Samsun Sivil Toplum kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı (Siyasi işlerden sorumlu) Mete Koca,  Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Metin Şenel ve yönetim kurulu eşlik etti.

 

İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Genel Merkezini ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'a Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu'nun (SAMDEF) Genel Başkanı Metin Şenel ve yönetimi eşlik etti.

 

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmesi 23 Haziran'da yeniden sandığa gidileceğini açıklamasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından İlk etapta Ankara ardından ise İstanbul'da yapılan toplantıda MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan yardımcıları, MHP İstanbul Milletvekili ve yöneticilerin ve Samsun’un da içinde bulunduğu 15 il başkanı bir araya gelmişti.

 

“SAMSUNLULUK ve 100. YIL RUHU İSTANBUL SEÇİMLERİNE DAMGASINI VURACAK”

 

23 Haziran için partisinin ana stratejisini de belirlendiği programın ardından harekete geçen MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ilk ziyaretini İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Genel Merkezine yaptı. İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanlığına yeni seçilen Erol Türkoğlu'nu tebrik eden Karapıçak'a Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Metin Şenel ve yönetimin eşlik ettiği ziyarette, İstanbul seçimleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Samsunluluk ruhunun da gündeme geldiği ziyarette MHP İl Başkanı Karapıçak İSDEF Genel başkanı Erol Türkoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İstanbul'da faaliyet gösteren Samsun ve Samsunlunun İstanbul'a uzanan köprüsü anlamı da taşıyan derneklere ziyaretlerin devam edeceğini ve istişarelerle birlik ve beraberliği pekiştireceklerini söyledi.

 

Karapıçak iftar programı sonrasında Samsunlu hemşehrilerimizin yoğun olarak ikamet ettiği Esenyurt İlçesini ziyaretinin devamında Esenler Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan Etkinliklerine de katılarak MHP Esenler İlçe Başkanı, Esenler Belediye Başkanı ve Esenler Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

 

Katıldığı etkinliklerde Samsunluluk ruhuna değinen MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak; “Samsunluluk ve 100. Yıl ruhu İstanbul seçimlerine damgasını vuracak. 24 Haziran sabahı İstanbul’da mutlak bir başarıya uyanacağız. Seçim süreci içerisinde Samsunlu Dernek Federasyonları ile eşgüdümlü çalışma programı yapacağız. Dernek federasyonlarının verdiği destek bizleri onurlandırmıştır. 23 Haziran seçimi İstanbul’da ikamet eden hemşehrilerimizle kucaklaşmak için de büyük bir fırsat” dedi.

-- 
Milliyetçi Hareket Partisi
Samsun İl Başkanlığı
0362.231 70 00

Editör: TE Bilisim