AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Küçük Kendirciler köyünde aralarında daha önceden husumet bulunan iki kardeşin kavgası ölümle sonuçlandı. Olayda kardeşlerden biri hayatını kaybederken gelini de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Küçük Kendirciler köyünde yaşayan ve aralarında daha önceden husumet bulunan A.S (57) ile kardeşi H.S. sabah saatlerinde tartıştı. Silahını çeken ağabey kardeşi H.S.'nin üzerine kurşun yağdırdı. Saldırıda H.S. ağır ve gelini (22) F.S. ağır yaralandı. Ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan H.S. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelin F.S.'nin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.
        Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Delice, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen H.S.'nin ambülans arızalı olduğu için Şanlıurfa'ya gönderilemediği ve müdahale edilemediği için öldüğü iddialarını yalanladı.

        Başhekim Delice, "Hastaneye getirildiğinde durumu kritik olan iki hastadan biri olan H.S., kan kaybından şoka girmişti. Hastane doktorları seferber oldukları H.S.’yi kurtarmak ve tıbbi açıdan stabilize etmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. O sırada ise H.S.’nin tıbbi müdahalesi hastane içinde hala devam ediyordu. Hastamız kesinlikle tıbbi müdahalesizlikten ölmedi. Dışarıda yedek ambulansımız zaten bekliyordu." ifadesini kullandı.

        Öte yandan, hastanede hayatını kaybeden H.S.'nin köylüsü O.C. "Ağır yaralanan H.S. ve F.S.'yi Suruç Devlet Hastanesi’ne getirdik. Durumu kritik olan H.S.’nin acilen ambulansla Şanlıurfa’da bulunan hastanelere kaldırılması gerekiyordu. Fakat iki ambulans arıza yaptı ve ne yaptıysak ambulansları çalıştıramadık. Daha sonra da zaten durumu ağır olan H.S. tıbbi yetersizlik yüzünden can verdi." iddiasında bulundu.
Editör: TE Bilisim