İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Teşkilatı tarafından Nevruz etkinliği düzenlendi.

MHP Kars İl Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Nevruz programına katılan binlerce vatandaş Cavit Tebrizli, Ali Kınık ve Ahmet Şafak'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle adeta kendilerinden geçti. Etkinlikte Nevruz Ateşi yakılarak üzerinden atlandı, yumurta tokuşturuldu. Folklor gösterilerinin ardından önce Cavit Tebrizli, ardından da Ali Kınık sahne aldı.

Son olarak sahneye çıkan Ahmet Şafak, alanı dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. Söylediği türkülerle kalabalığı coşturan Şafak, Kars'tan sanatçılara göndermelerde bulundu. Şafak, "Bu milletin bölünmez bütünlüğüne olan itimadım. Bu devletin bekasına olan itimadım. Bir sanatçı olarak bu bir vasıftır.

Bugün Türkiye'de ne yazık ki anlı şanlı pek çok sanatçı lolipop, topi top, pek çok sanatçı memleketin birlik ve beraberliği konusunda gerekli hassasiyeti göstermiyorlar.

Bugün ne yazık ki, kurulu düzene temeller çakmak, geçerli bir moda halini almıştır. Oysa sanatçı olabilirsiniz, pek çok unvanın sahibi olabilirsiniz ama her şeyden önce Allah'ın bir kulu ve bu ülkenin şerefli bir vatandaşı olmalısınız" dedi.

Şafak'ın seslendirdiği türkülere alanı dolduranlarda eşlik etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konser bitiminde alanı dolduran vatandaşlar sessizce dağıldı.

Editör: TE Bilisim