Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören
Bayrampaşa’da, girdikleri bir iş yerinin çelik kasasını oksijen kaynağıyla açmaya çalışan 3 hırsızlık şüphelisi, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. 7 ayrı iş yerinden kasa hırsızlığı yaptıkları tespit edilen şüphelilerin, bir hırsızlık olayında binaya giriş ve çıkışları güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Bayrampaşa’da bazı iş yerlerinin para kasalarından gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarından şüphelilerin kullandığı minibüsü tespit etti. Takibe alınan minibüsün 4 gün önce bir iş yerinin önünde durduğunu gören ekipler, bir iş yerine yapılan baskında, para kasasını oksijen kaynağıyla kesmeye çalışan Eşref B.(28), Mehmet B.(24) ve İskan A.(23) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerin benzer suçlardan sabıkalı oldukları ve bir ay içerisinde 7 ayrı işyerinin para kasasını açarak hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin hırsızlığı gerçekleştirdikleri bir iş yerine giriş ve çıkış anları güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim