Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Kayahan, Nilüfer ile 14 Şubat'ta yaptığı konserde "Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız" sözleriyle dinleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı.

Küçük hücreli akciğer kanseri sebebiyle bir süredir tedavi gören sanatçı Kayahan, bu sabah Acıbadem Maslak Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kayahan'ın cenazesinin yarın hastaneden alınacağı belirtildi.

66 yaşındaki sanatçı Kayahan'ın tedavi gördüğü hastanede gazetecilere sözlü açıklamada bulunan bir hastane yetkilisi, sanatçının cenazesinin yarın alınacağını söyledi.

KAYAHAN'IN MÜZİK HAYATI

Kayahan Acar, 29 Mart 1949 da İzmir’de doğdu. Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarıydı. Çocukluk ve gençlik yıllarını Ankara’da geçirdi. Daha sonra İstanbul’a yerleşti. Şu anda da kızının eğitiminden dolayı İstanbul’da yaşamaktadır ama asıl oturduğu yer, bütün cadde ve sokakların isimleri Kayahan’ın şarkılarının isimlerinden verilmiş olan Gömeç’teki İnta sevgi Köyüdür. Yılın büyük bölümünü geçirdiği Gömeç’e olan bağını ise 'Gömeç' adlı şarkısında notalara döktü.

Editör: TE Bilisim